SurfbevisIndependence day

Återigen dåligt uppdaterande här; men vafan, de sista dagarna har varit intense. Det har varit surf och party och framförallt surftävling hela helgen. Full rulle med andra ord, och kul! Stört mycket snygga killar och grymma surfare, ni kan ju gissa vart jag har hållit hus de senaste dygnen.. Stort grattis till Jonathan Reece som tog hem segern, yeah vi hejade på dig! Kvällen på Mcbrides därefter var heller ingenting att skämta om, jävlar vilket drag. Och dessutom första gången jag fått uppleva "real Bajan dancemoves". Tänk er någon slags påklädd doggystyle mellan två tjejer så har ni bilden framför er. Kan ju säga att det inte var speciellt sexigt heller, både Marc och hans vän (nyfunna tyskar) såg rejält äcklade ut..
Just nu sitter vi och mjölkar ut de sista timmarnas solsken, bilen går klockan 14.20 till flygplatsen och flyget klockan sex. Det suger! Dessutom har både jag och Nikki dragit på oss rejäla förkylningar, ni kan ju föreställa er hatet när vi går på planet.. Bör nämnas att Vanessa (Hannas farfars fru) är övertygad om att det är aids-viruset. Tvek alltså..
Surfbevis?
Mingel på Independence surf contestFlatness.

Fan, denna fredagen suger ganska mycket. Här är lite anledningar till det;
1. Det är helt platt överallt så jag kan inte surfa.
2. Det kommer antagligen inte funka någon annan stans innan vi åker hem (för höga vågor).
3. Jag fick brädan på mig igen med en så kraftig smäll att jag slog sönder foten. Haltar numera (eller Swaggar).
4. Jag ska nu köra till Southpoint bara för att lämna tillbaka min longboard. Och det Ösregnar.
Men ikväll ska vi dra till Irie och grilla och chilla lite och i helgen är det den stora Prosurf-tävligen. That's probably going to be awesome! (Jag vet, livet är för enkelt på Barbados, synd att man ska hem snart)....

Pointless.

Baby you got me, aint nowhere that I'd be 
Then with your arms around me 
Back and forth you rock me 
So I surrender, to every word you whisper 
Every door you enter, I will let you in 
So come on and rock my world?


Halloween whadup?!

Lite galna bilder från Halloween!
All the girls!
Like 18 years old?

Haha, Sandra la precis upp en bild från förra julen. Kan man ens se att det är jag?

Living the dream!

Det är galet vad fort tiden går, om lite mer än en vecka kommer jag vara i Sverige igen. Det är alldeles för tidigt, känns som vi kom hit igår! De senaste dagarna har varit fullspäckade, därav det dåliga bloggandet. (Alltid dessa ursäkter, jag vet). Men här kommer lite av vad vi har hittat på den senaste tiden. Eftersom det börjar bli knappt med tid kvar har vi tagit varje chans vi fått till att gå ut och festa vilket har resulterat i en hel del fetolugna kvällar.
Vi började med en all girls night och drog för första gången till St. Lawrence Gap. Man, har vi missat något. Mc'brides var det som gällde för kvällen och om vi säger såhär; sammanlagt la vi ca 12 kr den kvällen. Billiga drinkar med andra ord! (Inte för mig dock, jag var designated driver). Det var dock 70/80/90-tals kväll så det var grymt mycket löjlig musik, perfekt tjejkväll med andra ord. Träffade (till min förtjusning) ett gäng seglare också som hade anlänt från Sydafrika samma dag. Sweet!
Igår var vi i Hanna och Flip's morfars jaktstuga och tog det lugnt och njöt av livet. Miljön var helt otroligt fin! Trots bristen på alkohol var man ganska så sliten men när kvällen kom var vi på det igen. Ursprungsplanen var den lokala musikfestivalen men den kunde vi inte hitta. Hur lame är det inte att dom annonserar ut en plats som inte finns (Surfers Bay istället för Surfers Point)? Så vi drog till The Gap igen och Mc'Brides som verkade heldött (det var söndag och klockan var halv tio). Men efter en drink eller två så började stället fyllas och en grym DJ började spela. Skitskön kväll med andra ord i sällskap av seglare, surfare, flygvärds-bögar och våra egna svenska boys. Livet!
Dagen spenderades vid poolen och Holetown och nu har jag precis satt mig vid datorn efter att ha tittat på AMA (American Music Awards)! Åh, Justin Bieber, marry me?
Imorogn blir det Bridgetown och inhandling av kamera till mig, YEAH! Kanske eventuellt lite surf på eftermiddagen.. Livet!!!!

Shot's on!

Ganska bränd tjej...


Seglings-nostalgi

Valde att hoppa surfet idag, lite halvbra väder och motivationen att gå ut på 7'8an saknades helt. Istället sitter jag nu och tittar igenom bilderna från när vi var på vår student-segel-resa i Kroatien i våras. Vilka minnen! Just nu skulle jag vilja vara tillbaka där, fast utan skeppare! Det hade varit så underbart! Nej jag ska ge mig fan på att lära mig segla till 100 % så vi kan dra The Yacht Week nästa sommar. och då utan skeppare. Skulle ge så mycket för att dra ut sväng på havet igen, saknar det!
Hur underbart ser inte detta ut? Yachtweek 2011 it's fucking on?!

Pretty.


..

You mess up my world without even notice.

You know who you are.

This is what you should say, what you should do. If you want to do the right thing.
Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå. Så djupa sår
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för l
Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå. Så djupa sår
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt
Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt.

Dots.


Damn Ear.

Någon som har märkt att när man har mycket fritid och är sjuk så går tiden 1000 gånger långsammare. Som om man aldrig kommer bli frisk och det suger verkligen! Så just nu sitter jag utanför poolen och försöker fördriva tiden samtidigt som jag drar mig konstant i örat (för att få bort locket som irriterande nog vägrar ge sig).
Idag exempelvis har jag faktiskt tvingat mig ur sängen för att hänga med familjen, planen var att vi skulle dyka, men tyvärr var det lite fel på ena motorn i båten så det blev uppskjutet tills på fredag. Tur för mig, för då är mitt öra förhoppningsvis mycket bättre och jag kan kanske till och med njuta lite av att vara på en båt .. Ingen dykning för mig dock, aldrig i livet att jag riskerar något tryck på örat igen!

Frågetecken.

Ligger lite lågt idag på alla möjliga fronter, denna idiotiska och förjävliga öroninflamationen har gjort mig sängbunden av smärta. Untill i'll get better, enjoy this beautiful quote I found the other day.

Top Tio.

Top Tio-lista på saker som var mest saknade under el och vatten-bristen.
1. Musik.
2. Riktigt kall cola.
3. Popcorn.
4. Dusch.
5. Förmågan att kunna förvara kall mat.
6. Varm Mat.
7. Harbor Lights.
8. Att kunna toasta mackor.
9. Att kunna bada i poolen.
10. Is.

Pictures.

Mys runt ljus

Mörkermiddag

Djungeldusch

Lights back on

Världens längsta flips!


Salsa-antonOch till sist; en uberskön bild på "männen i mitt liv" (citerat Hanna Edghill)


Surf Surf Surf.

Efter lite öroninflamation och allmän slöhet så blev det idag äntligen dags för surf. Och idag var det All in. Först åkte vi till surfers point och hyrde longboards. Croona fick nog världens längsta bräda, 10'2 (min var en 9'2). För er som inte är insatta, det är verkligen JÄTTELÅNGT. Efter att ha kollat runt på några spots hittade vi ett bra nybörjarställe och när vi väl kom i vattnet var det som om allting klickade.
Första vågen kom jag upp direkt på, och bra dessutom. Och sen bara fortsatte det. Nej jag fångade inte exakt alla vågor. Och nej, de flesta upphoppen såg förjävliga ut. Men känslan. WOW! Att bara komma upp ordentligt och verkligen få känna av surfet var en sådan otrolig kick. Jag ville aldrig gå upp. Äntligen framgång!
Bara för det så blir det lite awesome bilder som Danne tagit på Max och Anton.

Words.

Senaste dagarna i ord kommer här; antagligen kommer det ett inlägg med bilder också. Men för tillfället är jag alldeles för bakis för att ordna med det. Sorry.
Som ni kanske märkt har här inte varit några uppdateringar den senaste veckan, detta beror inte på slöhet. Snarare en Orkan som går under namnet Thomas som rev ner hela ön. El och vatten försvann och där var vi. På landet och oförmögna att göra någonting åt det. Dock har den senaste veckan varit en av de bästa hittills! Vem visste att brist på el skapade supermysiga kvällar runt stearinljus och hetsiga diskussioner om politik?
Men när elen kom tillbaka i onsdags, var det fest som aldrig förr. Ljusfesten resulterade i mycket rom, hamburgare, dance-off, sång, världens längsta Flips och det man hade saknat allra mest, musik! Dagen efter var en annan femma, men det är lättare att vara bakis när man har tillgång till el och vatten.

RSS 2.0