Marc Jacobs in a day.

Jag lovade ju att berätta vad som hände igår. Så här kommer den mer detaljerade redogörelsen. Först och främst var igår en av dem finaste dagarna (och varmaste!) sen jag kom hit. Kort sagt så gjorde det att humöret var på topp, energin med. Efter skolan tog vi en latte i solskenet på operatrapporna och chillade lite. Kul att en kille hade bestämt sig för att klä ut sig till en tupp och spatsera runt runt operan, helt utan anledning? 

Efter det så gick vi vidare mot Marc Jacobs för lite födelsedagspresent- och skidkläds-handling. Har köpt min älsklingstisha med en haj på som jag tänker ha på mig i backarna i Chamonix. Hehe. (märker ni hur det smyger in lite modebloggsmeningar lite här och där?) I alla fall, på Marc Jacobs jobbar det en hel del snygga personer, framförallt en kille som jag och Alicia gärna vilar ögonen på så att säga. Igår när jag stod i kassan kom han fram och gav mig sitt nummer. Bara sådär. I love Paris!!

Efter vår MJ-upplevelse gick vi till louvren för att äta lunch på den stora parken som är där och då kommer det en tjej gåendes med två killar i koppel utklädda till hundar (inte full stass men öron och näsa). De två killarna hoppar typ på oss och börja agera hundar. Sjukt skumt, men i alla fall hade det något att göra med internationella kvinnodagen, hon hade en väldigt annorlunda dialekt så jag förstod inte allt...

När vi sen satte oss på RERn hem kommer en kille fram och frågar om han får fotta mina skor till sin blogg. Förstår ni vilka magiska skor jag har inhandlat?!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0