Accro Shopping.

Har jag sagt förresten att jag och min mamma lider av lätt shoppingberoende?Så inte så konstigt att det blev lite shopping när dem var här..

Avenue Montaigne.

Här har jag spenderat en hel del av min tid de senaste två dagarna. Behöver jag ens nämna att det är rätt bra läge?


27.

Har precis vinkat av mina föräldrar som varit här veckan ut, och som jag har saknat dem! Veckan har behandlat oss mycket bra med väder värt att hurra för, ändlösa shoppingtimmar och ett och annat glas vin. Och om de var förvånade över vilken förändring som har skett med mig! Både mamma och pappa höll på att få en hjärtattack när Louise glatt förklarade att det faktiskt är jag som är kocken på de flesta middagarna vi har. TAKE THAT HENRI!

Nu ska jag lägga mig och sola lite och fundera lite vad jag ska göra i helgen då jag är helt ensam. De flesta av mina kompisar har (dumt nog) flytt landet eller har besökande föräldrar här. Men jag överlever nog, fick precis ett sms om en födelsedagsmiddag imorgon så det löser nog sig!

Hipp hopp.

Jag är lite lätt stekt efter dagens strapatser. Röd i urringningen och halsen gör ont som aldrig förr.. Men å andra sidan är här 26 grader och molnfritt.. För och nack-delar, för och nack-delar!

It's your birthday.

Nu sitter jag här nyvaken (det har inte blivit många timmars sömn de senaste dagarna, det är min ursäkt!) och funderar lite på hur min dag ska ta form. Om några timmar ska jag iväg på födelsedagsfirande för Melissa men innan dess har jag lovat mig själv att städa mitt rum. Frågan är bara när och hur. Tills jag kommit fram till det får ni hålla till godo med lite bilder och minnen från min och Jespers senaste födelsedagsmiddag för några månader sedan. Pure awesomeness if you ask me....Dagens uppdatering.

Jag känner att ju mer liv jag får, desto mindre inlägg blir det. Men frågan är bara vad fan jag har skrivit om innan när jag uppenbarligen inte hade något liv och all tid i världen för att blogga?

Anyhow.. Igår åkte min familj och jag är nu friiiiiiiiiiiiii i sisådär 10 dagar. Det firade jag med att träffa upp Julia och Magnus på en bar, La Perle, i 3e arrondisement och som också råkar vara föremål för John Galliano's sanningar om Hitler och därmed ett riktigt fashionställe. Om man ska tro dem själva i alla fall. Men trevligt är det, med mycket fok från alla håll och kanter och billigt i baren. Igår träffade vi på ett gäng med blandade nationaliteter från England, Canada och USA. En av dem hade gått på St. Andrews och var god vän med en av mina vänner, Douglas. En annan var från Ibiza och älskade allt och alla samtidigt som han försökte få så många så möjligt att se potentialen för Ibiza som resmål. Sånt här, händer bara i Paris! 

För er som är intresserade av min franska kan jag säga att det gör enorma framsteg, speciellt sen jag har lärt känna lite franska kompisar som jag enbart talar just franska med. Igår lyckades jag vara mig själv helt och hållet på franska och skämta och driva med folk som om jag inte hade gjort annat. Total lycka. 

Nu ska jag snart sticka iväg och träna, sen väntar middag med Louise för att trösta oss (eller gotta oss)  i vår ensamhet och imorgon blir det födelsedagsfirande för Melissa. På söndag kommer mina föräldrar, YEAJ!

Midnight glory.

Kom hem för några timmar sen och helgen har varit minst sagt bra! Men som alltid är det fruktansvärt skönt att få sova i sin egen säng, duscha i sin egen dusch och så vidare. Eftersom vädret var så pass varmt bestämde vi oss för att röra ihop något från frysen och ta en sen middag ute. Och trots att det enbart var improvisation blev det riktigt gott med fisk med pesto och charlottenlök. Och vädret behandlade oss med värdighet, vi satt ute och drack vin till 23..... Behöver jag ens nämna att livet är bra just nu? Uppdaterar imorgon mer om helgen och ger er lite bilder att avundas, fram till dess får ni hålla till godo med kvällens middag och sällskap...

La butte.

Shit här var det ingen rusningstrafik på inläggen.. Jag vet!
Men de senaste dagarna har här varit runt 25 grader vilket innebär att varken datorn eller internet är speciellt lockande jämfört med sol och en och annan drink. Jag lovar det ska bli bättring (dåligt väder nästa vecka, räkna med betydligt fler uppdateringar!)

Nu sitter jag och tar mig en drink (eller två) och väntar på Alicia som duschar. Just det ja, vi är i Montmarte. Livet är riktigt bra just nu och om någon timme ska vi träffa upp lite folk för en utgång på franska manéer (med andra ord borde jag sluta dricka för två drinkar sedan). Nästa gång jag uppdaterar ska jag berätta om förra helgen och såklart om denna med!
Peace!

Truth.

Tumblr_liinygmgq61qgujfno1_500_large

Ingrid Michaelson.

Well you might be a bit confused and you might be a little bit bruised
But baby how we spoon like no one else
So I will help you read those books if you would soothe my worried looks
And we will put the lonesome on the shelf
Tumblr_liz8siqdwy1qbet79o1_500_large

Hangover.

I've got an huge hangover.
The real update will have to wait to tomorrow.
Keep it real.
Tumblr_lgmejlob8r1qdgligo1_500_large

Tumblr_lhk5j8jyqc1qb43euo1_500_large

Tumblr_lhedn5nkyn1qcb58yo1_500_large

Tumblr_ldfwwfypwn1qft0qfo1_500_large


RSS 2.0