The untouchable.

Idag var en sån där dag då man verkligen är lyckig över att man är i Paris. En sån dag då man vet att det finns inget annat ställe som är lika bra, lika underbart och lika vackert som här.

Dagen började med förvånadsvärt bra väder och flyt i trafiken så vi hann in till skolan i tid. Efter två knappt märkbara timmar gav vi oss ut på gatorna i Paris och åt lunch, följt av en helt perfekt stund i solen på trapporna framför operan med några macarons från det här stället, Pierre Hermé, som sägs ha de bästa macaronsen i världen, i alla fall enligt Pierre.
Efter det tog vi farväl av de andra och började vår jakt runt i operakvarteren, shoppingsugna som vanligt. Efter ett ganska långt besök på Marc by Marc Jacobs involverande en ganska så snygg kille bakom kassan och lite ditt och datt inhandlat satte vi oss ner i solen med varsitt glas vitt vin och gjorde lite people watching. Bland annat såg vi en kvinna som gick runt i dessa skorna, ganska sjukt. Därefter gick vi till en av dem coolaste affärerna jag varit i någonsin, Colette, där dem hade allt möjligt men framförallt coola människor och Iphones för 20 000. Om man är sugen på något extra ungefär.

Efter att ha promenerat i timmar slängde vi oss ner på gräsmattorna framför Le Louvre och åt glass i solen som sakta började gå ner. Spanade på riktigt snygga killar (Alicia drägglade) och riktigt gamla byggnader. Det blir nog några besök på Le Louvre snart! Kort därpå ringde Louise och meddelade att hon var på g och vi tog oss till St Michael för att möta upp henne. Där hamnade vi på Pub St. Germain och Happy hour med billiga coctails, najs! Efter det blev det middag och en riktig köttbit och avslutade kvällen gjorde vi på Bio tillsammans med Nathalie Portman och Black Swan.

Det enda jag ångrar med denna dagen, är att jag inte hade med kameran.. Men vad gör det egentligen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0